آموزش افزایش سرعت سایت و تنظیمات افزونه WP Rocket

نویسنده :

تاریخ انتشار :

در این مقاله به آموزش افزونه WP Rocket که یکی از افزونه های بسیار قدرتمند وردپرس برای کش کردن و بهینه سازی وردپرس است، می پردازیم.

یکی از روش های بسیار مهم که در این مقاله به آن اشاره شده است و استفاده از آن تفاوت بسیار زیادی در سرعت بارگذاری سایت به وجود می آورد، استفاده از افزونه های کش وردپرس است.

کش مکانی است که در آن داده های موقت به صورت محتوای قابل خواندن و آماده ارسال ذخیره می شوند. هنگامی که وب سایت شما کش می شود به این معنی است که صفحات، تصاویر و فایل ها در یک مکان موقت ذخیره شده و بعداً برای کاربری که روی وب سایت شما کلیک می کند به صورت سریع و آسان ارسال می شوند.

کش کردن داده های استاتیک (یعنی داده هایی که به ندرت تغییر می کنند مانند نوشته های انتشار یافته) باعث سریع تر شدن سرعت بارگذاری صفحه می شود. زیرا به جای اینکه هر بار تمام فرآیند بازیابی اطلاعات از هاست وب شامل استفاده از اسکریپت های پیچیده PHP، دسترسی به پایگاه داده MySQL و اسمبل کردن داده ها و تبدیل آنها به محتوای قابل خواندن اجرا شود، داده ها از مکان ذخیره سازی موقت خود بیرون کشیده شده و به صورت درست ارائه داده می شوند و به این ترتیب سرعت بارگذاری صفحه به میزان قابل ملاحظه ای بهبود می یابد.

افزونه WP Rocket یک افزونه پرمیوم کش وردپرس است که تأثیر بسیار زیادی در افزایش سرعت بارگذاری سایت دارد. برخی از ویژگی های مطلوب این افزونه که با وجود افزونه های رایگان بسیار خوبی که در مخزن وردپرس موجودند باز هم خرید آن را توجیه می کند و این افزونه را در ردیف یکی از پراستفاده ترین و بهترین افزونه های کش وردپرس قرار می دهد عبارتند از:

  • فعال سازی با یک کلیک: شما برای استفاده از این افزونه نیاز به داشتن هیچ گونه اطلاعات کدنویسی ندارید و لازم نیست هیچ تنظیمات خاصی برای آن پیکربندی کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که ویژگی کش کردن را روشن کرده و شاهد افزایش سرعت وب سایت وردپرسی خود باشید.
  • پیش بارگذاری کش: افزونه WP Rocket به جای اینکه منتظر باشد تا یک کاربر از سایت شما بازدید کرده سپس آن صفحه خاص را کش کند، تمام نوشته ها و برگه های سایت شما را قبل از اینکه کسی از آنها بازدید کند، کش می نماید.
  • بارگذاری تنبل (Lazy Loading): بارگذاری تنبل یک ویژگی است که تنها تصاویری بارگذاری می شوند که در صفحه نمایش کاربر قابل رؤیت باشند. باقی تصاویر با اسکرول کردن کاربر به سمت پایین صفحه و ظاهر شدن تصاویر در صفحه نمایش کاربر بارگذاری می شوند. به این ترتیب از آنجا که تصاویر اندازه بزرگی از صفحه را اشغال می کنند سرعت بارگذاری صفحه افزایش پیدا می کند. با استفاده از افزونه WP Rocket نیازی به دیگر افزونه های Lazy Load وردپرس نخواهید داشت.
  • کش کردن مرورگر: افزونه WP Rocket فایل های جاوااسکریپت، CSS و تصاویر سایت را در مرورگر بازدیدکننده ذخیره می کند. بنابراین هنگامی که آنها صفحات سایت شما را بازدید می کنند صفحاتی که قبلاً مشاهده کرده اند برای آنها مجدداً بارگذاری نمی شود.
  • فشرده سازی Gzip: با فعال کردن قابلیت فشرده سازی Gzip در پهنای باند مصرفی هاست صرفه جویی می شود.
  • eCommerce دوستانه: صفحات سبد خرید و پرداخت برای کاربران افزونه WooCommerce، افزونه Jigoshop، افزونه iThemes، افزونه Exchange، افزونه EDD و افزونه WP-Shop کش نخواهد شد. زیرا این صفحات حاوی اطلاعات مخصوص کاربر هستند و نباید کش شوند.
  • افزونه WP Rocket فایل های CSS و جاوا اسکریپت را مینیفای کرده و آنها را اتصال می دهد (concatenate)، فونت های گوگل را بهینه سازی می کند و بارگذاری JS را به تعویق می اندازد.
  • افزونه WP Rocket با بیشتر CDN ها، افزونه های ترجمه، WordPress Multisite و سایت مپ های افزونه Yoast SEO، افزونه All in One SEO و افزونه Jetpack سازگار است.

افزونه WP Rocket تمام ویژگی هایی که برای افزایش سرعت سایت وردپرسی خود نیاز دارید و تمام کارهایی که برای بهینه سازی وب سایت خود باید انجام دهید را بدون اینکه با نصب آن مشکلی داشته یا لازم به انجام پیکربندی خاصی داشته باشید به شما ارائه می دهد.

در این آموزش افزونه WP Rocket را به عنوان توصیه شده ترین افزونه کش وردپرس معرفی می کنیم و نحوه کار با آن را توضیح خواهیم داد.

آموزش افزونه WP-Rocket و نحوه افزایش سرعت وردپرس

در ابتدا افزونه را خریداری نمایید. سپس مانند هر افزونه دیگری آن را در سایت خود در بخش افزونه ها نصب کنید.

بعد از اینکه افزونه نصب شد آن را فعال کنید. آنچه که افزونه WP Rocket را از بقیه افزونه های کش متمایز می سازد این است که به محض نصب و فعال سازی آن کش کردن صفحه به صورت پیش فرض فعال می شود. با این حال تنظیمات توصیه شده ای برای افزونه WP Rocket وجود دارد که در ادامه آموزش به بررسی آنها می پردازیم.

بهترین تنظیمات افزونه WP Rocket

در ابتدا وارد صفحه تنظیمات افزونه شوید. برای این کار می توانید روی لینک تنظیمات در صفحه افزونه های نصب شده کلیک کنید یا در پیشخوان وردپرس به مسیر تنظیمات » WP Rocket بروید.

آموزش افزونه WP Rocket

همانطور که مشاهده می کنید در قسمت سمت راست صفحه 10 تب وجود دارد که باید آنها را پیکربندی کنید.

پیشخوان

آموزش افزونه WP Rocket

صفحه پیشخوان افزونه اطلاعاتی راجع به لایسنس و زمان انقضای آن به شما می دهد.

همچنین می توانید انتخاب کنید که تست موشک (برنامه تست بتا) یا آنالیز روکت (Rocket Analytics) که به WP Rocket اجازه می دهد به صورت ناشناس داده ها را جمع آوری کند را در سایت خود فعال کنید.

در این صفحه لینک هایی برای دسترسی به پشتیبانی و سوالات متدول در مورد WP Rocket نیز در اختیار شما قرار داده شده است.

در صفحه پیشخوان می توانید تمامی فایل های کش شده را حذف کنید. توصیه می شود هنگامی که پیکربندی تنظیمات افزونه WP Rocket را به پایان رساندید این کار را انجام دهید. همچنین می توانید پیش بارگذاری کش را شروع کنید. در این صورت یک کش برای صفحه اصلی و تمام لینک های داخلی در صفحه اصلی قبل از بازدید کاربر تولید می شود.

کش

دومین تب در صفحه تنظیمات افزونه WP Rocket مربوط به تنظیمات کش پایه است که در این بخش از آموزش به بررسی آن می پردازیم. این صفحه از چند قسمت مختلف تشکیل شده است.

آموزش افزونه WP Rocket

پنهان سازی برای دستگاه های تلفن همراه را فعال کنید: که ترجمه عبارت “Enable caching for mobile devices” است باید فعال باشد و البته به صورت پیش فرض فعال نیز هست. این گزینه کش کردن را برای دستگاه های موبایل فعال می کند و وب سایت شما را موبایل دوستانه تر می نماید.

جدا کردن فایل های حافظه پنهان برای دستگاه های تلفن همراه: بهتر است این گزینه را نیز فعال کنید زیرا کش موبایل افزونه WP Rockets با فعال بودن هر دو گزینه امن تر می شود. هنگامی که شک دارید هر دو گزینه را فعال کنید.

فعال سازی ذخیره کش کاربران وارد شده: فعال سازی این گزینه تنها زمانی توصیه می شود که شما یک سایت عضویت یا مشابه آن دارید و کاربران تنها در صورت عضویت می توانند به محتوای سایت دسترسی داشته باشند.

فعال کردن کش برای صفحات با https//: اگر وب سایت شما در HTTPS اجرا می شود بهتر است این گزینه را فعال کنید.

طول عمر کش: طول عمر کش به صورت خودکار روی 10 ساعت تنظیم شده و به این معنی است که فایل های کش پس از 10 ساعت قبل از تولید مجدد پاک می شوند. اگر به ندرت سایت خود را بروزرسانی می کنید یا محتوای استاتیک زیادی در سایت خود دارید می توانید این مقدار را افزایش دهید.

روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کرده و سایت خود را تست کنید. اگر متوجه هر گونه اختلالی در سایت خود شدید تنظیمات را غیرفعال نمایید.

بهینه سازی فایل

این بخش از آموزش به بررسی تب بهینه سازی فایل در صفحه تنظیمات افزونه WP Rocket اختصاص دارد. این تب یکی از مهمترین تب های این افزونه است و شامل تنظیمات مینیفای یا فشرده سازی فایل ها، ترکیب فایل ها و Concatenate کردن آنها است.

مینیفای کردن فایل ها اندازه آنها را کاهش داده و می تواند زمان بارگذاری صفحه را افزایش دهد. مینیفای کردن، فضاها و کامنت ها را از فایل های استاتیک پاک می کند و مرورگرها و موتورهای جستجو را قادر می سازد فایل های HTML، CSS و جاوا اسکریپت را سریع تر پردازش کنند.

ترکیب کردن فایل ها باعث می شود فایل ها در گروه های کوچکتر به یکدیگر متصل شده و به این ترتیب تطابق قالب/افزونه و عملکرد بهتر تضمین می شود. با این حال اتصال فایل ها و ایجاد یک فایل خیلی بزرگ توصیه نمی شود زیرا مرورگرها 6 فایل کوچکتر را سریع تر از 1 یا 2 فایل خیلی بزرگ پردازش می کنند.

ترکیب CSS و JS به فایل های کوچکتر برای HTTP/1 بسیار مناسب است اما در مورد HTTP/2 لزوماً اینگونه نیست. اگر وب سایت شما روی HTTP/2 اجرا می شود بهتر است ترکیب فایل های CSS و JS را فعال نکنید.

HTTP/2 ارتقا یافته HTTP است که از سال 1999 برای مدیریت ارتباطات بین وب سرورها و مرورگرها عرضه شده است. HTTP/2 راه را برای بارگذاری سریع تر صفحات از طریق فشرده سازی بهتر داده ها، مالتی پلکس کردن درخواست ها و دیگر تکنیک های بهبود سرعت باز کرده است.

اتصال یا ترکیب تمام فایل های CSS و JS و به حداقل رساندن تعداد فایل ها برای HTTP/2 مناسب نیست و افزونه WP Rocket فعال سازی ترکیب این فایل ها توصیه نمی کند. اگر سایت شما قادر به استفاده از HTTP/2 باشد (برای اطمینان می توانید از ابزار HTTP/2 test by KeyCDN استفاده کنید) می توانید افزونه WP Rocket را به صورتی که در ادامه آموزش می آید برای آن پیکربندی کنید.

آموزش افزونه WP Rocket

فشرده سازی HTML: مینیفای کردن فایل های HTML باعث حذف فضاهای اضافی و کامنت ها در کد می شود و اندازه صفحات وب در سایت شما کاهش می یابد.

ترکیب فایل های Google Fonts: فعال کردن این گزینه باعث کاهش تعداد درخواست های HTTP می شود مخصوصاً اگر از چندین فونت در سایت خود استفاده می کنید.

حذف رشته های کوئری از منابع استاتیک: فعال کردن این گزینه می توانید رتبه کارایی را در GT Metrix بهبود دهد. این تنظیمات رشته کوئری ورژن را از فایل های استاتیک حذف می کند (به عنوان مثال style.css?ver=1.0) و در عوض آن را در نام فایل کدگذاری می کند (به عنوان مثال style-1-0.css).

کم کردن فایل های CSS: مینیفای کردن فایل های CSS باعث حذف فضاهای خالی و کامنت ها در کد می شود و اندازه فایل های استایل شیت را کاهش می دهد.

ترکیب فایل های CSS: ترکیب کردن فایل های CSS تمام فایل های CSS شما را در یک فایل ادغام می کند که باعث کم شدن تعداد درخواست های HTTP می شود. اگر سایت شما از HTTP/2 استفاده می کند فعال کردن این گزینه توصیه نمی شود.

اگر سایت شما بعد از فعال کردن این گزینه دچار خطا شد کافی است دوباره آن را غیرفعال کنید و سایت شما به حالت قبل برمی گردد.

بهینه سازی تحویل CSS: فعال کردن این گزینه render-blocking CSS را در وب سایت شما حذف می کند و باعث سریعتر شدن زمان بارگذاری می شود. به این معنی که صفحه شما بدون استایل های CSS بارگذاری می شود و این چیزی است که ابزار Google PageSpeed Insights هنگام رتبه دادن به سرعت بارگذاری صفحه در نظر می گیرد.

فشرده سازی فایل های جاوا اسکریپت: فعال کردن این گزینه فضاهای خالی و کامنت ها را حذف می کند تا اندازه فایل های JS کاهش یابد.

ترکیب فایل های JavaScript: فعال کردن این گزینه باعث می شود فایل های جاوا اسکریپت سایت شما به فایل های کمتری فشرده شود و تعداد درخواست های HTTP کاهش یابد. در صورتی که از HTTP/2 استفاده می کنید فعال کردن این گزینه توصیه نمی شود.

فعال کردن این گزینه ممکن است سایت وردپرسی شما را دچار مشکل کند. اگر بعد از فعال کردن این گزینه خطایی در سایت خود مشاهده کردید کافی است مجدداً آن را غیرفعال کنید و سایت شما به حالت قبل برمی گردد.

بارگذاری Javascript معوق: فعال کردن این گزینه render-blocking JS را در سایت شما حذف می کند. این همان چیزی است که Google PageSpeed Insights هنگام رتبه دهی سرعت بارگذاری صفحه در نظر می گیرد.

حالت ایمن برای جی کوئری: این گزینه به حالت پیش فرض فعال است و پشتیبانی از رفرنس های درون خطی جی کوئری از قالب ها و افزونه ها را با لود کردن جی کوئری در بالای مستندات به عنوان اسکریپت render-blocking تضمین می کند.

سپس روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید. اگر متوجه هر گونه اختلالی در سایت خود شدید تنظیمات را غیرفعال کنید و سایت مجدداً به حالت قبل بازمی گردد.

رسانه ها

تب چهارم در صفحه تنظیمات افزونه WP Rocket به بخش رسانه ها اختصاص دارد که در ادامه آموزش به بررسی آن می پردازیم.

آموزش افزونه WP Rocket

فعالسازی بارگذاری تنبل: بارگذاری تنبل یک ویژگی است که باعث می شود تصاویر صفحه تنها هنگامی که در صفحه نمایش کاربر قابل رؤیت هستند بارگذاری شوند. با اسکرول کردن کاربر به سمت پایین صفحه باقی تصاویر نیز بارگذاری می شوند. این ویژگی باعث افزایش سرعت بارگذاری صفحه می شود زیرا تعداد درخواست های HTTP را کاهش می دهد.

گاهی اوقات هنگامی که بارگذاری تنبل فعال می شود لینک های انکوری که به موقعیت های زیر یک تصویر بارگذاری تنبل شده اشاره دارند به جای نادرست دیگری در صفحات وب اسکرول می کنند. در چنین موقعیت هایی بارگذاری تنبل را غیرفعال کنید.

بارگذاری تنبل در آی فریم ها و فیلم ها: با فعال کردن این گزینه iframe ها و ویدئوها زمانی بارگذاری می شوند که در صفحه نمایش کاربر قابل رؤیت باشند. بارگذاری تنبل تعداد درخواست های HTTP را کم کرده و باعث بهبود زمان بارگذاری صفحه می شود.

جایگزین آی فریم یوتیوب با پیش نمایش تصویر: اگر ویدئوهای یوتیوب زیادی در صفحه خود دارید فعال کردن این گزینه می تواند در بهبود زمان بارگذاری صفحه تأثیر قابل ملاحظه ای داشته باشد.

می توانید بارگذاری تنبل را در نوشته ها و برگه های خاصی از سایت خود غیرفعال کنید. تنظیمات آن در ساید بار نوشته ها و برگه ها قرار دارد.

غیرفعال کردن ایموجی: این گزینه به حالت پیش فرض فعال است زیرا به جای بارگذاری ایموجی ها از WordPress.org، از ایموجی های پیش فرض مرورگر بازدیدکنندگان استفاده می شود. غیرفعال کردن کش کردن ایموجی ها تعداد درخواست های HTTTP را کاهش داده و زمان بارگذاری صفحه را بهبود می دهد.

غیرفعال کردن Embeds وردپرس: جاسازی های وردپرس نیز باید غیرفعال شود و به صورت پیش فرض اینگونه نیز هست. زیرا مانع از جاسازی محتوا از سایت شما توسط دیگران می شود همچنین باعث جلوگیری از جاسازی محتوا از سایت های دیگر توسط شما می شود و درخواست های جاوا اسکریپت مربوط به جاسازی های وردپرس را حذف می کند.

در پایان بر روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.

پیش بارگذاری

این قسمت از آموزش به بررسی تب پیش بارگذاری صفحه تنظیمات افزونه WP Rocket اختصاص دارد.

WP Rocket

پیش بارگیری کش مبتنی بر نقشه سایت را فعال کنید: فعال کردن این گزینه باعث می شود هنگامی که طول عمر کش ها منقضی شده است و تمام کش پاک شده است، از تمام URL های سایت مپ XML برای پیش بارگیری استفاده کند.

نقشه سایت Yoast SEO XML: افزونه WP Rocket به صورت خودکار سایت مپ XML تولید شده توسط افزونه Yoast SEO را شناسایی می کند. شما با فعال کردن این گزینه می توانید آن را پیش بارگیری کنید.

ربات پیش بارگذاری: این ربات را تنها باید در سرورهایی که کارایی خوبی دارند، فعال سازی و استفاده کرد. ربات پیش بارگذاری بعد از هر بروزرسانی یا انتشار محتوا در وب سایت به صورت خودکار فعال می شود. در ابتدا حالت اتوماتیک را انتخاب کنید اگر باعث استفاده بیش از حد از CPU شده یا هر گونه مشکل کارایی به وجود آورد آن را به حالت دستی تغییر دهید.

هنگامی که یک نوشته یا برگه جدید انتشار می دهید یا یکی از نوشته ها و برگه های قدیمی را بروزرسانی می کنید، افزونه WP Rocket به صورت خودکار کش را برای آن نوشته یا برگه خاص و هر محتوای مربوط به آن پاک می کند. ربات پیش بارگذاری در این URL ها خزیده و فوراً یک کش جدید تولید می کند.

پیش فرض درخواست DNS: درخواست های DNS پیش فچ اجازه می دهند تا رزولوشن نام دامنه به صورت موازی (به جای سری) با فچ کردن محتوای حقیقی صفحه رخ دهد.

شما می توانید هاست ها خارجی (مانند fonts.googleapis.com//و maxcdn.bootstrapcdn.com//) را برای فچ کردن مشخص کنید زیرا پیش فچ کردن CDN می تواند سرعت بارگذاری فایل های خارجی را بخصوص در شبکه های تلفن همراه بیشتر کند. متداول ترین URL ها برای پیش فچ عبارتند از:

//maxcdn.bootstrapcdn.com
//platform.twitter.com
//s3.amazonaws.com
//ajax.googleapis.com
//cdnjs.cloudflare.com
//netdna.bootstrapcdn.com
//fonts.googleapis.com
//connect.facebook.net
//www.google-analytics.com
//www.googletagmanager.com
//maps.google.com

در پایان بر روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.

قوانین پیشرفته

این تنظیمات برای مدیریت پیشرفته کش مخصوصاً برای مستثنی کردن صفحات سبد خرید و پرداخت در سایت های ای کامرس مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه آموزش افزونه WP Rocket به بررسی این تب می پردازیم.

آموزش افزونه WP Rocket

هرگز URL ها را کش نکنید: در این قسمت می توانید URL نوشته ها و برگه هایی که نمی خواهید کش شوند را وارد کنید.

هرگز کش نشوند (کوکی ها): در این قسمت می توانید ID کوکی هایی که وقتی در مرورگر بازدیدکننده تنظیم می شوند مانع از کش شدن صفحه می شوند را وارد کنید.

هرگز کاربران عامل کش نشوند: در این قسمت می توانید رشته های عامل کاربرانی که هرگز نباید صفحات کش شده را مشاهده کنند را وارد کنید.

پاکسازی همیشگی URL ها: در این قسمت می توانید URL هایی که با بروزرسانی صفحات باید از حافظه کش پاک شوند را مشخص کنید.

رشته های جی کوئری کش: در این قسمت می توانید رشته های کوئری را برای کش کردن مشخص کنید.

در انتها روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.

دیتابیس

این تب از صفحه تنظیمات افزونه WP Rocket شامل تنظیمات پاکسازی و بهینه سازی دیتابیس وردپرس است که در ادامه آموزش به بررسی آن می پردازیم.

آموزش افزونه WP Rocket

پاکسازی پست: شامل پاکسازی بازبینی ها، پیش نویس های خودکار و پست های زباله دان است. این پاکسازی ها را فعال کنید مگر اینکه نسخه های قدیمی از نوشته ها (یا نوشته های پاک شده) داشته باشید.

پاک کردن نظرات: این قسمت مربوط به پاکسازی نظرات اسپم و نظرات حذف شده از دیتابیس وردپرس است.

پاکسازی داده های گذرا: این قسمت داده های ذخیره شده مانند حساب های اجتماعی را حذف می کند اما گاهی اوقات هنگامی که گذرا ها منقضی می شوند در پایگاه داده باقی می مانند و می توانند حذف شوند.

پاکسازی پایگاه داده: این قسمت جداول موجود در پایگاه داده دیتابیس را پاک می کند.

پاکسازی اتوماتیک: شما در این قسمت می توانید افزونه WP Rocket را زمان بندی کنید و پاکسازی های خودکار دیتابیس را اجرا کنید.

بهتر است قبل از پاکسازی دیتابیس از آن پشتیبان تهیه کنید زیرا وقتی بهینه سازی انجام شد دیگر نمی توان به عقب بازگشت.

CDN

استفاده از یک CDN (شبکه تحویل محتوا) به معنی این است که URL تمام فایل های استاتیک (CSS، JS و تصاویر) در CNAME هایی که فراهم کرده اید بازنویسی می شوند.

آموزش افزونه WP Rocket

شبکه تحویل محتوا را فعال کنید: اگر از یک CDN استفاده می کنید این گزینه را فعال کنید. افزونه WP Rocket با بیشتر CDN های معروف مانند Amazon Cloudfront، MaxCDN، KeyCDN و بسیاری موارد دیگر ادغام می شود.

CDN CNAME(s):  CNAME (دامنه) ی که توسط ارائه دهنده CDN شما در اختیارتان قرار داده شده است را کپی کرده و در این قسمت وارد کنید. در این صورت تمام URL های فایل های استاتیک شما بازنویسی می شود.

حذف فایل ها از CDN: URL فایل هایی که نباید از طریق CDN ارائه شوند را در این قسمت وارد کنید.

در پایان روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.

در دسترس است

آموزش افزونه WP Rocket

این تب از صفحه تنظیمات به ویژگی هایی اختصاص دارد که می توانید آنها را با افزونه WP Rocket به راحتی ادغام کنید. این ویژگی ها شامل ادغام با گوگل آنالیتیتکس ، Varnish اگر سرور شما از آن استفاده می کند و Cloudflare است.

ابزارها

آموزش افزونه WP Rocket

در این تب می توانید تنظیمات افزونه WP Rocket را برای استفاده در سایت دیگری برون بری کنید یا از سایت دیگری درون ریزی نمایید. همچنین در صورتی که نسخه جدید افزونه WP Rocket در سایت شما مشکل ایجاد کرد می توانید از این قسمت مجدداً به نسخه قبلی بازگردید.

امیدواریم آموزش افزونه WP Rocket در سایت سئومن مورد توجه شما قرار گرفته باشد و بتوانید از این افزونه قدرتمند در سایت وردپرسی خود استفاده کرده و از مزایای آن بهره مند شوید.

در آموزش سئو شرکت سئومن می توانید تمام این سرفصل ها را آموزش ببینید.

سئومن به عنوان تنها مرکز تخصصی سئو در اصفهان و تنها دارنده گواهینامه های تخصصی گوگل دیجیتال گاراژ و گوگل دیسپلی اد در اصفهان شناخته می شود . مجموعه سئومن کاملاً متخصص در زمینه های : سئو در اصفهان ، آموزش سئو در اصفهان ، طراحی سایت در اصفهان ، آموزش طراحی سایت در اصفهان ، آموزش گوگل آنالیتیکس در اصفهان ، آموزش اینستاگرام در اصفهان ، آموزش گوگل تگ منیجر در اصفهان ، آموزش Html در اصفهان ، دوره دیجیتال مارکتینگ در اصفهان ، آموزش ورد پرس در اصفهان ، آموزش css در اصفهان  و تولید محتوا در اصفهان تخصصی مشغول به کار می باشد .

اشتراک گذاری :

 ليست مطالب مرتبط

QR کد چیست؟

CDN چیست؟

نقشه سایت چیست؟

فواید سئو چیست؟

عینک گوگل چیست؟

الگوریتم گوگل

ثبت سایت در گوگل

تاثیر بانس ریت در سئو چیست؟

هر آنچه که باید در تولید محتوا بدانید

چگونه از کپی شدن مطالب وب سایتمان جلوگیری کنیم؟

چگونه نرخ کلیک سایت خود را افزایش دهیم؟

نحوه گزارش سایت اسپم به گوگل چگونه است؟

روش های افزایش سرعت ایندکس صفحات سایت

روش های افزایش اعتبار یک صفحه در وبسایت کدامند؟

طراحي سايت در سئومن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *